Folders | Hypermarkten en supermarkten | Match

Match

Match

31.01. – 15.02.2024

Bekijk de brochure
Match

24.01. – 30.01.2024

Bekijk de brochure
Match

17.01. – 23.01.2024

Bekijk de brochure
Match

10.01. – 16.01.2024

Bekijk de brochure
Match

03.01. – 09.01.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Match folders »

Match supermarktketen is niet erg groot in België, maar het heeft wel veel vaste klanten. De Belgische klanten zijn trouw aan de keten en zij heeft een groot aantal winkelvestigingen in het hele land. De keten staat bekend om zijn betaalbare prijzen en ruime keuze aan kruidenierswaren.

Geschiedenis van winkelketen Match en Smatch

Over de geschiedenis van de winkelketens Match en Smatch is niet erg veel bekend. Smatch is een Belgische supermarktketen met winkels in Wallonië, Vlaanderen en Luxemburg. Smatch behoort tot de groep Louis Delhaize, evenals de keten Match. De winkels hebben een herkenbare gevel met een groen en rood kleurenschema, de huiskleuren van Smatch. Het huismerk van Smatch heet Match, en dat is ook het goedkoopste merk in de winkel.

De supermarktketen Smatch was populair in de jaren ‘90 en beginjaren 2000. In 2014 telde de supermarktketen 114 winkels in Belgie. Vandaag ligt dat nummer dichter bij 50.

Match en Smatch maken momenteel deel uit van de Delhaize groep die in 2016 samenging met Ahold om Ahold Delhaize te vormen.

Welke producten vind men zoal in Match en Smatch?

Er zijn veel verschillende producten die men in de Smatch and Match supermarkten kan vinden. Deze winkels zijn gespecialiseerd in het leveren van levensmiddelen die zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit zijn. Zij bieden de klanten een verscheidenheid aan unieke soorten levensmiddelen, en ook een grote keuze aan huishoudelijke artikelen. Bovendien zijn de winkels altijd op de hoogte van de nieuwste trends en producten.

De Match website

Op de website van de Belgische supermarkt Match vindt u alle huidige promoties en kunt u makkelijk en eenvoudig de folder downloaden. Deze folder bevat alle acties en coupons die u kunt gebruiken tijdens het shoppen in de winkel.

Via de website van Match kunt u echter geen online bestellingen plaatsen. Match bezorgt dan ook niet aan huis of in de winkel. Dit doet Match om de kosten te drukken en om de artikelen die zij in de winkel verkopen zo voordelig mogelijk te houden voor hun kanten.

Ook kunt u een sectie vinden op de website voor franchisenemers. Hier kunnen ondernemers die geïnteresseerd zijn in het openen van een Match of Smatch supermarkt meer informatie vinden. Ook klanten die eventueel geïnteresseerd zijn in werken voor Match of Smatch kunnen hier terecht om meer te weten te komen over jobs en vacatures bij de winkelketen.

€uroMatch-kaart

De €uroMatch-kaart is de getrouwheisdskaart van Match. Klanten kunnen deze kaart gebruiken tijdens het boodschappen doen om punten te sparen op hun €uroMatch-kaart. Wanneer zij een bepaald bedrag gespaard hebben kunnen zij hun €uroMatch-kaart gebruiken aan de kassa om een cash korting te krijgen.

Daarnaast krijgen klanten die een €uroMatch-kaart bezitten ook een korting van 10% op hun verjaardag op de aankoop naar keuze tijdens hun verjaardagsmaand. Ook krijgen klanten met een €uroMatch-kaart coupons toegestuurd en worden er aanbiedingen naar hun e-mailadres en brievenbus gestuurd waarmee Match-klanten heel wat korting kunnen krijgen.

Hoe ziet de toekomst van de Match-supermarkten eruit?

Over het algemeen zien we de toekomst van Match en Smatch erg somber in. De keten heeft de laatste jaren een groot aantal supermarkten moeten sluiten. Dit komt naar alle waarschijnlijkheid omdat Ahold Delhaize voorrang wil geven aan supermarkten met een sterkere marktpositie zoals Albert Heijn en Delhaize.


Andere winkels

Heb je alle folders van de winkel van Match gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Frühlingsaktivitäten

Frühlingsaktivitäten

Die Frühlingszeit bringt neue Energie und Lust, die Welt um uns herum zu entdecken. Mit wärmeren Tagen öffnen sich die Türen zu einer Vielzahl von…

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

Was ist eigentlich eine Capsule-Garderobe? Es handelt sich um eine vereinfachte Sammlung von Kleidungsstücken, die es Ihnen ermöglicht, mit weniger…

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

In der heutigen Zeit ist es wichtig, nicht nur die Ausgaben im Auge zu behalten, sondern auch verantwortungsbewusst mit Lebensmitteln im Haushalt…

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Nach einer Winterperiode voller Gemütlichkeit ist es Zeit, Körper und Geist wieder zu aktivieren.