Folders | Hypermarkten en supermarkten | Brico

Brico

Brico

10.04. – 22.04.2024

Bekijk de brochure
Brico

27.03. – 08.04.2024

Bekijk de brochure
Brico

17.03. – 27.03.2024

Bekijk de brochure
Brico

13.03. – 25.03.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Brico folders »

De Belgische doe-het-zelfketen Brico staat bekend om zijn ruime assortiment aan huisverbeteringsproducten, van tegels en vloeren tot raamdecoratie en meubels. De keten staat ook bekend om zijn behulpzame en goed geïnformeerde personeel, dat de klanten graag helpt het juiste product te vinden en het perfect in hun huis in te passen. Brico is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een breed scala van producten voor woningverbetering tegen betaalbare prijzen.

Geschiedenis van Brico

De Belgische doe-het-zelfzaak van eigen bodem, Brico, viert dit jaar zijn 45e verjaardag. De winkel werd in 1973 opgericht door de broers Philippe en Roger en begon als een kleine familiezaak in Schoten. Vandaag de dag heeft Brico 145 filialen in heel België, waarmee het een van de grootste doe-het-zelfzaken van het land is.

Brico's focus op doe-het-zelf- en tuinartikelen heeft het tot een populaire bestemming gemaakt voor doe-het-zelvers van alle niveaus. De winkel heeft een ruim assortiment producten, waaronder gereedschap, materialen, en handleidingen voor uiteenlopende projecten.

Brico City, het vernieuwende concept van de winkel, werd in 2006 gelanceerd. Deze reeks kleinere winkels biedt de klanten een handigere en meer gepersonaliseerde winkelervaring. De Brico City-winkels bevinden zich in het hart van de grote Belgische steden, zodat de klanten gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

Welke producten verkoopt Brico?

De Belgische doe-het-zelfzaak Brico verkoopt een hele reeks doe-het-zelfartikelen en tuinartikelen. Enkele van de artikelen zijn tuingereedschap, planten, en producten voor woningverbetering. Brico verkoopt ook een verscheidenheid aan artikelen voor de woninginrichting, waaronder meubels, tapijten, en woonaccessoires.

Brico verkoopt ook een ruime keuze aan tuinbenodigdheden, waaronder gereedschap, zaad, en planten. Zij hebben een grote verscheidenheid aan tuinprojecten en reparaties, waaronder landschapsontwerp, beplanting, en onderhoud.

De website van Brico

De Belgische doe-het-zelfzaak Brico is een paradijs voor de thuisklusser. Op zijn website vindt u een grote verscheidenheid aan materialen, meubels en verf. U kunt ook online bestellingen plaatsen en ze rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen. U hoeft niet in de rij te staan of uren te wachten. U kunt uw bestelling zelfs op uw werk of thuis laten bezorgen.

De website is gemakkelijk te navigeren en te doorzoeken. U kunt de gereedschappen en materialen die u nodig hebt meteen vinden. En als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u altijd nog door de inventaris van de winkel bladeren.

Hoe ziet de toekomst van Brico eruit?

Brico is sterk aanwezig in België, waar het meer dan 100 winkels exploiteert. Het bedrijf is nu ook aanwezig in Luxemburg en kijkt uit om ook in andere landen vestigingen te openen.

Het succes van de onderneming is gebaseerd op haar unieke filosofie om producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden. De producten van Brico zijn zowel in fysieke als online winkels verkrijgbaar, en men kan zelfs aankopen in de winkel thuis laten afleveren.

Brico is een pionier in de Belgische bouwmarktsector, en zijn succes is een bewijs van de groeiende populariteit van producten voor woningverbetering in Europa. Het bedrijf wil zijn groei voortzetten door zijn productlijn uit te breiden en zijn activiteiten naar andere landen uit te breiden.


Andere winkels

Heb je alle folders van de winkel van Brico gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

Was ist eigentlich eine Capsule-Garderobe? Es handelt sich um eine vereinfachte Sammlung von Kleidungsstücken, die es Ihnen ermöglicht, mit weniger…

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

In der heutigen Zeit ist es wichtig, nicht nur die Ausgaben im Auge zu behalten, sondern auch verantwortungsbewusst mit Lebensmitteln im Haushalt…

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Nach einer Winterperiode voller Gemütlichkeit ist es Zeit, Körper und Geist wieder zu aktivieren.

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Der Beginn des neuen Jahres ist eine ausgezeichnete Gelegenheit zur Selbstreflexion und persönlichen Weiterentwicklung. Wenn Sie Ihre…