Folders | Hypermarkten en supermarkten | JYSK

Jysk

08.04. – 11.05.2024

Bekijk de brochure
JYSK

14.04. – 19.05.2024

Bekijk de brochure
JYSK

18.03. – 07.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen JYSK folders »

Jysk folder

Jysk geniet bekendheid vanwege zijn uitgebreide assortiment producten voor zowel huis als tuin. In de Jysk folder ontdek je aantrekkelijke aanbiedingen en promoties op diverse producten, waaronder meubels, zoals bedden, banken, eettafels, kasten en meer. Daarnaast biedt Jysk een uitgebreide selectie beddengoed en matrassen, woonaccessoires, tuinmeubilair en tuinaccessoires, waarop Jysk verschillende aanbiedingen en promoties biedt in de Jysk folder. De Jysk folder is zowel online beschikbaar op Jysk online, als op de website van MrOferto.

De Jysk folder bevat tevens speciale acties voor seizoensgebonden producten, bijvoorbeeld tuinmeubilair, barbecues, en buitenaccessoires gedurende de zomermaanden. Tijdens de winterperiode kan je aanbieden voor warme dekens, winterse decoraties en verwarmingsproducten verwachten in de Jysk folder. Naast de reguliere Jysk folder is er ook de business-to-business catalogus, die een bron van inspiratie en aantrekkelijke aanbiedingen biedt voor zakelijke klanten, zowel privé als publiek.

Jysk staat bekend om zijn betaalbare prijzen en goede kwaliteit. De Jysk folder bevat interessante kortingen en bundelaanbiedingen, wat resulteert in nog meer voordeel. Het wordt aanbevolen om regelmatig de Jysk folder te raadplegen, zodat je steeds op de hoogte bent van de nieuwste aanbiedingen, promoties en acties bij Jysk.

Jysk folder deze week

Jysk presenteert geregeld een nieuwe folder waarin de meest recente aanbiedingen, promoties en acties te vinden zijn. De Jysk folder deze week toont aantrekkelijke deals op verschillende producten uit het uitgebreide assortiment. Jysk biedt een divers scala aan productcategorieën, waaronder slaapkamer, badkamer, bureau, woonkamer, eetkamer, opbergsystemen, gordijnen, tuin en interieurinrichting. Bovendien omdat de Jysk folder deze week seizoensgebonden aanbiedingen, zoals kerstaanbiedingen gedurende de feestdagen. Tot slot is er de outlet, waarin alle artikelen te vinden zijn die uit het Jysk assortiment gaan en daarom zijn afgeprijsd.

De Jysk folder deze week is gemakkelijk online te bekijken via Jysk online of op de website van MrOferto. Het is echter belangrijk op te merken dat de Jysk folder deze week altijd voorzien is van een begindatum en einddatum. Op die manier ben je op de hoogte vanaf wanneer tot wanneer de aanbiedingen, promoties en acties uit de Jysk folder deze week geldig zijn.

Jysk folder volgende week

Naast de Jysk folder deze week, biedt Jysk ook een vooruitblik met de Jysk folder volgende week. In de Jysk folder volgende week vind je aanbiedingen en promoties die pas van kracht worden bij de start van de nieuwe Jysk folder. Naast deze aanbiedingen en promoties omvat de Jysk folder volgende week ook seizoensgebonden acties. Dit is een ideale manier om je voor te bereiden op je volgende winkeluitje naar een van de Jysk winkels. Je kunt de Jysk folder volgende week bekijken via Jysk online of via de website van MrOferto.

Daarnaast biedt Jysk online de mogelijkheid om je aan te melden voor hun nieuwsbrief. Door je aan te melden ontvang je wekelijks de Jysk folder, de laatste woontrends, informatie over lopende winacties, inspiratie en scherpe aanbiedingen rechtstreeks in je mailbox. Bovendien neem je door je aan te melden automatisch deel aan de maandelijkse verloting van de JYSK geschenkkaart ter waarde van €50.

Naast Jysk zijn er nog diverse andere winkels die regelmatig folders uitbrengen, zoals Cora, Cora is een Belgische winkelketen die bekendstaat als een hypermarkt die een uitgebreid assortiment producten biedt, waaronder voedingsmiddelen, kleding, elektronica, huishoudelijke artikelen, speelgoed en meer. Zowel de Jysk folder als de Cora folder zijn eenvoudig te bekijken via de website van MrOferto?

Jysk supermarkt

Jysk is een bekende winkelketen in België die zich specialiseert in huis- en tuinartikelen. Oorspronkelijk opgericht in Denemarken, heeft Jysk zich internationaal uitgebreid en heeft het een stevige aanwezigheid in België gevestigd. Jysk België biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor huis en tuin. Dit omvat meubels, beddengoed, gordijnen, matrassen, decoratieve artikelen en meer. Het assortiment kenmerkt zich door een combinatie van eigentijds design en betaalbaarheid.

Jysk voert niet alleen producten onder hun eigen merk, maar biedt ook een selectie van bekende internationale merken aan. Deze meren vullen het assortiment aan en bieden je diversiteit in keuzemogelijkheden. Enkele bekende producten van Jysk zijn onder andere comfortabele matrassen, stijlvolle meubelstukken, trendy beddengoed en seizoensgebonden decoratieve items. Het bedrijf staat bekend om zijn functionele en aantrekkelijke producten die tegemoetkomen aan verschillende smaken en behoeften.

In België zijn er diverse winkels die vergelijkbare producten aanbieden, waaronder IKEA, Leen Bakker en Blokker. Deze winkels richten zich ook op betaalbare huisinrichting en hebben een breed assortiment aan meubels en decoratieve artikels.

Jysk België hanteert een retourbeleid dat je in staat stelt producten binnen een bepaalde periode na aankoop te retourneren, mits ze voldoen aan de retourvoorwaarden. Details over het retourproces zijn te vinden op de Jysk webshop of worden verstrekt bij aankoop. Ook biedt Jysk garantie op veel van zijn producten, variërend van meubels tot matrassen. De garantievoorwaarden kunnen per product verschillen, dus het is aan te raden om deze zorgvuldig te lezen bij aankoop. Het bedrijf streeft ernaar klanttevredenheid te waarborgen en eventuele problemen met producten professioneel op te lossen.

Jysk winkels

Jysk heeft verschillende Jysk winkels verspreid over België, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het uitgebreide assortiment van de winkelketen. Jysk heeft meerdere fysieke Jysk winkels in België, gelegen op strategische locaties. De exacte Jysk openingsuren kunnen variëren per locatie en dag van de week, je kan de Jysk openingsuren eenvoudig bekijken via de Jysk webshop. Naast het fysiek winkelen biedt Jysk de mogelijkheid om producten online te bestellen via de Jysk webshop. Met Jysk online bestellen kan je op elk moment van de dag winkelen en het assortiment verkennen.

Jysk biedt thuislevering aan voor online bestellingen. Je kan tijdens het bestelproces het afleveradres ingeven. De levertijd kan variëren en is afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en het afleveradres. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de bestelling en het afleveradres. Tijdens het bestelproces wordt je steeds geïnformeerd over eventuele verzendkosten voordat je je aankoop kan voltooien. Soms zijn er acties waarbij verzendkosten wegvallen bij een bestelling van een bepaalde waarde. Naast thuislevering is het mogelijk om je bestelling op te halen in een van de dichtstbijzijnde Jysk winkels. Hierdoor kan je producten eerst bekijken voordat je ze definitief beslist.

Voor het betalen van je producten zorgt Jysk voor verschillende betaalmethoden zodat het betaalproces zo eenvoudig mogelijk is. Betalen kan onder meer met creditcards, bankoverschrijvingen en online betaaldiensten. De beschikbare betaalmethoden worden duidelijk weergegeven tijdens het afrekenproces.

Jysk contact

De Jysk klantendienst zorgt ervoor dat je steeds ergens terecht kan met je vragen. Op de Jysk webshop staan veelgestelde vragen waar je vaak je antwoord al vindt. Voor meer specifieke vragen is het mogelijk om de Jysk klantendienst te bereiken via de live chat op de Jysk webshop of via Messenger. Ook kan je contact opnemen met de Jysk klantendienst via e-mail door het contactformulier op de Jysk webshop in te vullen. Verder is de Jysk klantendienst telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 03/808.23.03. De Jysk klantendienst heeft volgende Jysk openingsuren:

  • Maandag t.e.m. vrijdag: 09u00 - 17u00 (live chat tot 16u45)
  • Zaterdag: 09u00 - 15u00 (live chat tot 16u45)
  • Zondag: Gesloten

Tot slot kan je je vragen steeds stellen aan een van de medewerkers in de Jysk winkels. Dit kan enkel tijdens de Jysk openingsuren van de Jysk winkels. De Jysk winkels en hun Jysk openingsuren kan je eenvoudig vinden via de winkelzoeker op de Jysk webshop. Zo zijn de Jysk openingsuren van Jysk Oostende als volgt:

  • Maandag t.e.m. Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: Gesloten

Andere winkels

Heb je alle folders van de winkel van JYSK gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

Was ist eigentlich eine Capsule-Garderobe? Es handelt sich um eine vereinfachte Sammlung von Kleidungsstücken, die es Ihnen ermöglicht, mit weniger…

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

In der heutigen Zeit ist es wichtig, nicht nur die Ausgaben im Auge zu behalten, sondern auch verantwortungsbewusst mit Lebensmitteln im Haushalt…

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Nach einer Winterperiode voller Gemütlichkeit ist es Zeit, Körper und Geist wieder zu aktivieren.

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Der Beginn des neuen Jahres ist eine ausgezeichnete Gelegenheit zur Selbstreflexion und persönlichen Weiterentwicklung. Wenn Sie Ihre…