Folders | Hypermarkten en supermarkten | Albert Heijn

Albert Heijn

Albert Heijn

17.06. – 23.06.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn

10.06. – 16.06.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn

03.06. – 09.06.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn

27.05. – 02.06.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn

21.05. – 26.05.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Albert Heijn folders »

Albert Heijn folder

Albert Heijn zorgt elke week voor een Albert Heijn nieuwe folder, boordevol aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Bij de Albert Heijn folder staat steeds een datum weergegeven, zo weet je tot vanaf wanneer en tot wanneer de aanbiedingen en Albert Heijn promoties uit de Albert Heijn nieuwe folder gelden. De aanbiedingen en Albert Heijn promoties zijn te vinden op producten uit het hele Albert Heijn assortiment. Je vindt de aanbiedingen en Albert Heijn promoties niet enkel terug in de Albert Heijn nieuwe folder, maar ook op Albert Heijn online onder 'Uit de Bonusfolder'. Zo zorgt Albert Heijn voor acties zoals 1+1 gratis en verschillende prijsverlagingen op producten. Op die manier kan je nog goedkoper winkelen bij Albert Heijn. Je vindt de Albert Heijn folder ook steeds terug op de website van MrOferto. Albert Heijn is niet de enige supermarkt die folders heeft, zo heb je bijvoorbeeld ook Delhaize die wekelijks zorgt voor een folder met verschillende aanbiedingen en acties. Je kan verschillende supermarkten met hun winkelbeschrijving terug vinden op de website van Kaufino en MrOferto. 

Op Albert Heijn online vind je de sectie 'Bonus', waar je de Bonus Box vindt. In je Bonus Box vind je elke week 10 aanbiedingen en activeer je jouw 5 favoriete producten. Zo heb je nog meer voordeel, naast de aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Hoe beter Albert Heijn jou leert kennen, hoe persoonlijker je Bonus Box wordt. Daarbovenop krijg je nog meer voordeel met speciale Mijn Bonus Box knallers die gelden voor alle gebruikers. Om gebruik te maken van de Bonus Box, heb je een Albert Heijn klantenkaart nodig. Het aanmaken van de Bonuskaart kan door je persoonlijke Bonuskaart te koppen aan Mijn Albert Heijn. 

  Albert Heijn folder deze week

  De Albert Heijn folder die je terug vindt op Albert Heijn online, is de Albert Heijn folder deze week. In de Albert Heijn folder deze week vind je de actuele aanbiedingen en Albert Heijn promoties terug. Door gebruik te maken van de Albert Heijn folder, winkel je nog goedkoper bij Albert Heijn. Je vindt de verschillende aanbiedingen en Albert Heijn promoties terug in de Albert Heijn folder deze week, maar ook op Albert Heijn online onder 'Uit de Bonusfolder'. Op die manier kan je eenvoudig zoeken naar de producten die in de aanbiedingen en Albert Heijn promoties staan. Toch is het aangeraden om gebruik te maken van de Albert Heijn folder deze week om de aanbiedingen en Albert Heijn promoties te bekijken. Op die manier kan je eenvoudig op een product klikken om er meer informatie over terug te vinden. 

  Naast de aanbiedingen en Albert Heijn promoties, kan je genieten van nog meer aanbiedingen door gebruik te maken van Mijn Bonus Box. Je kan je Bonus Box activeren via Albert Heijn online. Hiervoor dien je wel eerst je Albert Heijn account te koppelen aan een Albert Heijn klantenkaart. Het koppelen van je Albert Heijn account aan een Albert Heijn klantenkaart kan eenvoudig via de Albert Heijn app.

  Albert Heijn folder volgende week

  Albert Heijn zorgt elke week voor nieuwe aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Deze vind je terug in de Albert Heijn folder volgende week. In de Albert Heijn folder volgende week vind je de aanbiedingen en Albert Heijn promoties die vanaf de volgende week in gaan. Je kan zien vanaf wanneer en tot wanneer de aanbiedingen en Albert Heijn promoties gelden aan de hand van de datum die je vindt op de Albert Heijn folder. Met de Albert Heijn kan jij je voorbereiden op je volgende winkel uitje bij een van de Albert Heijn winkels. Naast de aanbiedingen en Albert Heijn promoties die je vindt in de Albert Heijn folder volgende week, kan je ook gebruik maken van de aanbiedingen en Albert Heijn promoties vanuit de Bonus Box. Hiervoor moet je wel beschikken over een Albert Heijn klantenkaart. Dit kan je eenvoudig doen via de Albert Heijn app.

  Albert Heijn supermarkt

  Bij Albert Heijn ervaren klanten het genot van persoonlijke service, een verrassend assortiment en betaalbare prijzen, allemaal verenigd in één winkel. Albert Heijn heeft alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van alledaagse producten zoals toiletpapier, wasmiddel, pampers tot verse groenten en fruit. Bovendien blijft Albert Heijn voortdurend op zoek naar nieuwe en interessante producten om je te blijven verrassen. En het beste is dat al deze bijzondere items tegen scherpe prijzen verkrijgbaar zijn, omdat Albert Heijn streeft naar het bereikbaar maken van het buitengewone voor iedereen.

  Zo heb je de Prijsfavorieten, het vinden van een plekje als Prijsfavoriet in het ruime assortiment van Albert Heijn is geen eenvoudige taak. Alleen producten die een goede kwaliteit combineren met een altijd lage prijs verdienen deze erkenning. Albert Heijn heeft inmiddels al meer dan 1000 prijsfavorieten en dit aantal groeit elke dag. Je herkent ze aan het blauwe duimpje, wat symbool staat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens heb je hebt Albert Heijn huismerk. Albert Heijn laat al vele jaren producten van hun huismerk blind getest worden door consumenten. Alleen de beste producten komen uiteindelijk in de Albert Heijn winkels te liggen. Albert Heijn heeft oog voor het milieu, dierenwelzijn en de gehele  productieketen. Een scherpe prijs mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Doordat Albert Heijn rechtstreeks contact houdt met hun leveranciers en door grootschalige inkoop, kan Albert Heijn hun prijzen laag houden en dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

  Voor liefhebbers van biologische producten heeft Albert Heijn, AH Biologisch, het eigen merk van Albert Heijn met honderden zorgvuldig geselecteerde producten op basis van smaak en kwaliteit. Al deze producten zijn onafhankelijk gecontroleerd en dragen het Europese Keurmerk, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van verantwoorde en natuurlijke producten. Tot slot heb je AH Excellent. AH Excellent is het merk van Albert Heijn voor inspirerende producten met een uniek verhaal. Deze producten kunnen zich onderscheiden door bijzondere bereidingswijzen, verfijnde smaken, zeldzaam culinaire hoogstandjes van de beste traiteurs, beroemde koks en toprestaurants. Met AH Excellent haal je het beste in huis wat de culinaire wereld te bieden heeft. Op Albert Heijn vind je verschillende Albert Heijn recepten. Alle producten vanuit de Albert Heijn recepten komen uit het assortiment van Albert Heijn. Zo kan je eenvoudig Albert Heijn recepten gebruiken samen met het Albert Heijn assortiment.

  Maar er is nog veel meer te ontdekken naast je dagelijkse boodschappen. Naast de uitgebreide selectie van producten, biedt Albert Heijn ook verschillende extra services aan.

  1. Bol.com op- en afhaalpunt: Sommige van de Albert Heijn winkels in België fungeren als bol.com afhaalpunten. In de afhaalpunten kan je eenvoudig je bol.com bestellingen laten bezorgen of retourneren.
  2. Elektronische maaltijdcheques: In alle Belgische filialen van Albert Heijn kan je betalen met elektronische en papieren maaltijdcheques van Sodexo, Edenred en Monizze. Hiermee kan je voedingsproducten aanschaffen en snel en gemakkelijk betalen aan de kassa.
  3. Zelfscannen: Ontdek de slimme manier van boodschappen doen bij Albert Heijn met de handscanners. Hiermee scan je zelf je boodschappen tijdens het winkelen en kun je ze direct inpakken, zodat je niet hoeft te wachten in de rij bij de kassa.
  4. Sushi en halal: In geselecteerde Albert Heijn winkels in België kan je genieten van heerlijke verse sushi. Ook heeft Albert Heijn een uitgebreid Halal assortiment om aan diverse behoeften te voldoen.
  5. Bloemen en planten: Voor een prachtig boeket bloemen of een mooie plant kan je bij Albert Heijn terecht. De bloemen en planten van Albert Heijn zijn afkomstig uit binnen- en buitenland en worden duurzaam en gecertificeerd geteeld, met respect voor mens en milieu.

  Albert Heijn streeft ernaar om niet alleen jouw boodschappen gemakkelijk en plezierig te maken, maar ook om een breed scala aan services te bieden die jouw winkelervaring compleet maken.

  Albert Heijn winkels

  Albert Heijn heeft meer dan 50 Albert Heijn winkels in België. Deze kan je allemaal zoeken via de winkelzoeker die je vindt op Albert Heijn online. Met de winkelzoeker kan je zoeken naar winkels op plaats of postcode. Door de verschillende Albert Heijn winkels, heb je altijd een Albert Heijn winkels in de buurt. Naast het ophalen van je boodschappen in de winkel, is het mogelijk om je boodschappen thuis te laten leveren met Albert Heijn online bestellen. Zo komt Albert Heijn tot je voordeur in Antwerpen, de Kempen, Gent, Aalst, Leuven, de Brusselse Rand, Brugge, Kortrijk, Waregem, Roeselare en aan de kust. Je kan Albert Heijn online bestellen via Albert Heijn online of via de Albert Heijn app. Hierbij kan je gebruik maken van persoonlijke online boodschappenlijstjes. De levertijd wordt na het bestelling steeds weergegeven op de app en dit op 30 min. nauwkeurig. Je kan hierbij kiezen uit alle producten uit het Albert Heijn assortiment. Je vindt het hele Albert Heijn assortiment terug op Albert Heijn online. Zo zijn die producten duidelijk onderverdeeld zodat je eenvoudig naar je product kan zoeken. Ook is het mogelijk om je producten te zoeken op basis van thema. Op Albert Heijn online vind je bij het assortiment verschillende thema's terug zoals op reis, festival en geniet van de zomer.

  Voor een thuislevering geldt er een minimum bestelbedrag van €60. De leveringskosten bij Albert Heijn online bestellen zijn afhankelijk van je postcode €4,95. Je kan zelf een moment kiezen waarop je boodschappen geleverd worden. Je zal een SMS-bericht ontvangen waarin tot op 30 minuten nauwkeurig staat hoe laat je bezorger er is. Je betaald je boodschappen elektronisch. Je boodschappen zitten in plooiboxen en tasjes. Je betaalt €5 statiegeld per box die je bij een nieuwe levering inlevert. Naast het thuis laten leveren, is het mogelijk om je boodschappen op te halen bij een afhaalpunt. Het is ook mogelijk om als zakelijke klant gebruik te maken van Albert Heijn online bestellen.

  Albert Heijn contact

  Bij Albert Heijn kan je op verschillende manieren contact opnemen met Albert Heijn contact. Eerst en vooral kan je kijken bij 'snel zelf regelen', hier voorziet Albert Heijn contact voor oplossingen bij volgende problemen. Reservering wijzigen of annuleren, iets mis met je levering, ingediende klachten bekijken, facturen bekijken, product klacht melden en persoonlijke gegevens wijzigen. Daarnaast vind je nog antwoorden in verband met online reserveren, AH Bonus, onze winkels, producten en mijn Albert Heijn. Waarmee je hiermee niet voldoende hebt, is het mogelijk om contact op te nemen met Albert Heijn contact door je vraag te stellen via chat of door te bellen. Hierbij staat steeds weergegeven tot hoe laat je kan chatten en bellen. Ook is het mogelijk om medewerkers aan te spreken in een van de Albert Heijn winkels. Dit kan uiteraard enkel tijdens de Albert Heijn openingsuren van de Albert Heijn winkels. De Albert Heijn openingsuren van de Albert Heijn winkels kan je vinden door middel van de winkelzoeker die je vindt op Albert Heijn online. Zo zijn de Albert Heijn openingsuren van AH Pontstraat als volgt.

  • Maandag tot en met zaterdag: 08:00 - 20:00
  • Zondag: Gesloten

  Let wel op, de Albert Heijn openingsuren kunnen verschillen van winkel tot winkel. Het is aangeraden om steeds te kijken naar de Albert Heijn openingsuren van de winkel in jouw buurt. Tot slot kan je Albert Heijn bereiken via hun sociale media.

  • Facebook: https://www.facebook.com/albertheijnbelgie
  • Instagram: https://www.instagram.com/albertheijnbelgie/
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/allerhande
  • Pinterest: https://nl.pinterest.com/allerhande/

  Andere winkels

  Heb je alle folders van de winkel van Albert Heijn gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

  Nieuwste artikelen

  Barbecue Seizoen: Welk Vlees en Groenten Te Kopen Voor de Perfecte BBQ

  Barbecue Seizoen: Welk Vlees en Groenten Te Kopen Voor de Perfecte BBQ

  De zomer is de ideale tijd voor barbecueën. Zonnige dagen en warme avonden nodigen uit om buiten te genieten van eten met familie en vrienden. Voor…

  Frühlingsaktivitäten

  Frühlingsaktivitäten

  Die Frühlingszeit bringt neue Energie und Lust, die Welt um uns herum zu entdecken. Mit wärmeren Tagen öffnen sich die Türen zu einer Vielzahl von…

  5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

  5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

  Was ist eigentlich eine Capsule-Garderobe? Es handelt sich um eine vereinfachte Sammlung von Kleidungsstücken, die es Ihnen ermöglicht, mit weniger…

  Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

  Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

  In der heutigen Zeit ist es wichtig, nicht nur die Ausgaben im Auge zu behalten, sondern auch verantwortungsbewusst mit Lebensmitteln im Haushalt…