Folders | Hypermarkten en supermarkten | Delhaize

Delhaize

Delhaize

11.04. – 17.04.2024

Bekijk de brochure
Delhaize

04.04. – 10.04.2024

Bekijk de brochure
Delhaize

28.03. – 03.04.2024

Bekijk de brochure
Delhaize

21.03. – 27.03.2024

Bekijk de brochure
Delhaize

14.03. – 20.03.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Delhaize folders »

Delhaize folder

Op Delhaize online vind je de Delhaize folder. In de Delhaize folder vind je de verschillende Delhaize aanbiedingen en acties op producten uit het assortiment Delhaize. Elke week vind je een nieuwe Delhaize folder terug op Delhaize online. Door gebruik te maken van de Delhaize folder, winkel je nog goedkoper bij Delhaize. Uiteraard is Delhaize niet de enige winkel die zorgt voor een wekelijkse folder. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Lidl die wekelijks een nieuwe folder aanbied met verschillende aanbiedingen op producten uit het Lidl assortiment. Al deze folders kan je eenvoudig terug vinden op de website van MrOferto. Naast de Delhaize folder, vind je de Delhaize folder volgende week terug op Delhaize online. In de Delhaize folder volgende week vind je de verschillende Delhaize aanbiedingen en acties die Delhaize biedt vanaf de volgende week. Je kan de Delhaize folder volgende week steeds gebruiken om je voor te bereiden op je volgende winkel uitje.

Naast het gebruiken van de Delhaize folder voor het vinden van Delhaize aanbiedingen op producten uit het assortiment Delhaize, is het mogelijk om via Delhaize online naar de promoties te gaan. Hier vind je alle producten van uit het assortiment Delhaize waarop promoties staan. Deze producten kan je filteren op aanbiedingen, Delhaize merken, Kleine Leeuw kleine prijs, zonder sulfiet en bio. Daarnaast kan je nog verder filteren op categorie, merk of druivenras. Op die manier vind je eenvoudig al je producten met Delhaize aanbiedingen en promoties terug. Tot slot heb je nog de kleine Leeuwtjes. De kleine Leeuwtjes helpen jou met het onder controle houden van je budget en dit zonder in te boeten op kwaliteit. De kleine Leeuwtjes zijn producten voor elke dag die altijd laag geprijsd staan.

Delhaize folder deze week

Op Delhaize vind je elke week een Delhaize folder deze week. In de Delhaize folder deze week vind je de verschillende actuele Delhaize aanbiedingen op de producten uit het assortiment Delhaize. Op de Delhaize folder staat steeds een datum weergegeven. De datum geeft aan vanaf wanneer en tot wanneer de Delhaize aanbiedingen uit de Delhaize folder gelden. Naast het gebruiken van de Delhaize folder deze week, is het mogelijk om de verschillende promoties terug te vinden op L online. Zo vind je op Delhaize online, bij de e-shop, verschillende toppromoties op producten zoals yoghurt, de maaltijdbox en kersen. Ook is het mogelijk om via de e-shop de promoties te zoeken van producten met nutri-score A&B, bioproducten en weekpromoties. Je vindt op Delhaize online verschillende acties terug zoals 1+1 gratis, producten met gratis collect en producten met gratis levering. 

Op Delhaize online is het mogelijk om je in te schrijven op de Delhaize nieuwsbrief. Door je in te schrijven op de Delhaize nieuwsbrief ontvang je wekelijks de beste promoties en inspiratie voor gerechten. Door je in te schrijven op de Delhaize nieuwsbrief mis je geen enkele nieuwe promotie.

Delhaize folder volgende week

Naast de Delhaize folder deze week, vind je de Delhaize folder volgende week terug op Delhaize online. In de Delhaize folder volgende week vind je de Delhaize aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden. Met de Delhaize folder volgende week kan jij je voorbereiden op je volgende winkel uitje. Je kan steeds kijken naar de datum bovenaan de Delhaize folder, op die manier weet je vanaf wanneer en tot wanneer de Delhaize aanbiedingen uit de Delhaize folder volgende week gelden. Het is mogelijk om je via Delhaize online aan te melden op de Delhaize nieuwsbrief. Door je aan te melden op de Delhaize nieuwsbrief mis je geen enkele nieuwe pormotie en ontvang je inspiratie voor gerechten. Na het inschrijven op de Delhaize nieuwsbrief, ontvang je wekelijks een nieuwe nieuwsbrief.

Delhaize supermarkt

Delhaize biedt een uitgebreid assortiment Delhaize met meer dan 18.000 producten. De medewerkers van Delhaize doen er alles aan om klanten de beste ervaring te geven bij Delhaize. Zo zorgt Delhaize voor soepele openingstijden vanaf 8 uur 's morgens tot 20 uur en dit van maandag tot zaterdag en tot 21 uur op vrijdag. In de winkels van Delhaize vind je een grote wijnafdeling terug met zo'n 700 referenties uit de hele wereld. Wijn is al meer dan 100 jaar een specialiteit van Delhaize. Zo vind je zelfs een wijnraadgever terug in de Delhaize winkels die zorgt voor oplossingen op maat. 

Delhaize biedt een uitgebreid assortiment aan seizoensfruit en -groenten, tegen de beste prijzen. Ook heb je een ruime keuze aan vers, meerdere keren per dag ter plaatse gebakken brood. Daarnaast vind je in de supermarkten van Delhaize heerlijk vlees, een gezond visassortiment en bioproducten. Het vlees van Delhaize wordt bereid met de vakkennis van de beenhouwers van Delhaize en de vis is duurzaam en 100% vers. Naast nationale merken, vind je bij Delhaize ook het eigen merk van Delhaize. Delhaize biedt meer dan 6.000 kwaliteitsproducten van eigen merk die tot 15% goedkoper zijn dan de nationale merkproducten. Ook heeft Delhaize een traiteurafdeling. Hier kan je kiezen uit een volledig gamma van bereide schotels. Verder vind je vegetarische producten en nog veel andere producten terug in het Delhaize assortiment. Delhaize heeft een barbecue sectie. Op die manier vind je eenvoudig alle barbecue producten en kan je inspiratie op doen voor de lekkerste barbecue gerechten. Naast barbecue recepten vind je op Delhaize online nog veel andere recepten terug. Het hele Delhaize assortiment kan je terug vinden op Delhaize online. Op Delhaize online is het Delhaize assortiment duidelijk onderverdeeld in verschillende secties zodat je makkelijk al je producten terug vindt. Ook heb je de kleine Leeuw, kleine prijs producten. Door producten te kopen van kleine Leeuw, houdt jij je budget onder controle, zonder in te boeten op kwaliteit. kleine Leeuw producten zijn altijd laag geprijsd. 

Duurzaam ondernemen bij Delhaize

In de snel evoluerende wereld van vandaag speelt duurzaam ondernemen een cruciale rol in het waarborgen van een gezonde toekomst voor onze planeet en de gemeenschappen waarin we opereren. Delhaize heeft zichzelf ten doel gesteld om verantwoordelijkheid te nemen voor haar ecologische voetafdruk en positieve verandering te stimuleren. Met een robuuste strategie voor duurzaam ondernemen, ontplooit Delhaize diverse initiatieven om een groenere, gezondere en meer inclusieve samenleving te bevorderen.

Een van de belangrijkste pijlers van het duurzaamheidsbeleid van Delhaize is milieubescherming en klimaatverandering. Delhaize is vastbesloten om haar CO2-uitstoot te verminderen en heeft zich gecommitteerd aan ambitieuze doelstellingen. Delhaize investeert in energie-efficiënte technologieën, zoals LED-verlichting en geavanceerde koelsystemen om het energieverbruik in haar winkels te verminderen. Bovendien heeft Delhaize geïnvesteerd in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen op haar winkels en distributiecentra, waardoor haar afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wordt verminderd.

Naast milieubescherming heeft Delhaize ook aandacht voor het verminderen van voedselverspilling, een van de grootste uitdagingen waarmee de voedingsindustrie wordt geconfronteerd. Delhaize heeft verschillende initiatieven opgezet om voedselverspilling in haar hele toeleveringsketen te minimaliseren. Door innovatieve verpakkingsmethoden te gebruiken, samen te werken met voedselbanken en het aanbieden van kortingen op producten vlak voor de vervaldatum, draagt Delhaize actief bij aan het verminderen van verspilling en het helpen van minderbedeelden.

Een ander essentieel aspect van duurzaamheid bij Delhaize is haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschappen waarin zijn actief is. De keten ondersteunt lokale boeren en producenten door hun producten in de schappen te promoten en hen te helpen duurzame landbouwpraktijken te implementeren. Daarnaast stimuleert Delhaize haar medewerkers om vrijwilligerswerk te doen en bij te dragen aan lokale liefdadigheidsinstellingen, om zo een positieve impact te hebben op de samenleving.

Transparantie en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden van het duurzaamheidsbeleid van Delhaize. De keten streeft ernaar om haar klanten te informeren over de duurzaamheidsinspanningen die zij onderneemt en om hen aan te moedigen om ook duurzame keuzes te maken. Delhaize communiceert regelmatig over haar vorderingen, doelen en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, zodat het een vertrouwde partner kan zijn in de zoektocht naar een duurzame toekomst.

Delhaize winkels

Delhaize is in België de leider in verse, gezonde en kwaliteitsvolle voeding met een focus op duurzaamheid. Delhaize heeft een uitgebreid netwerk van 764 winkels in België en is pionier op het vlak van digitalisering, dit ook door de digitale klantenkaart Delhaize SuperPlus. Delhaize SuperPlus is de digitale klantenkaart die je kan aanmaken via Delhaize online. Door het aanmaken van een Delhaize SuperPlus account kan je tijdens het winkelen punten sparen. Hierna kan je je punten inwisselen voor bijvoorbeeld een bon van €5, dit noemt men SuperPlus-tegoed. Je SuperPlus-tegoed is 3 maanden geldig en wordt automatisch afgetrokken van je volgende aankoop. Ook heb je met Delhaize SuperPlus nog andere voordelen. Zo kan je, vanaf dat je vorige maand aan €99 producten bij Delhaize gekocht hebt, genieten van de nutri-boost. Door nutri-boost krijg je altijd 10% korting op de verse producten van Delhaize, dit zijn producten met nutri-score A of B. Wel is de nutri-boost enkel geldig bij leden met het profiel 'Unique' of 'Personal' (niet geldig bij Delivery). Naast de nutri-boost heb je ook de promo-boost. Dankzij de promo-boost krijg je nog voordeligere promo's. Tot slot kan je gebruik maken van gepersonaliseerde e-deals. Deze kan je gebruiken door ze te activeren in je account.

Naast het inruilen van je SuperPlus-tegoed voor geld, is het ook mogelijk om je punten in te ruilen voor producten goedkoper te kopen. Verder kan je je punten doneren aan een goed doel of je kan met 500 SuperPlus-punten een voucher kopen om je boodschappen aan huis te laten leveren. Het is dus mogelijk om bij Delhaize je producten online te bestellen en thuis te laten leveren. Een thuislevering kan vanaf €5,95, of gratis wanneer je het product van de week koopt. Je boodschappen kunnen aan huis geleverd worden van maandag tot zaterdag van 07:00 - 21:00. Het doen van boodschappen bij Delhaize is mogelijk via Delhaize online of via de Delhaize app? Wanneer je veel besteld bij Delhaize, is het mogelijk om je voor €10 per maand te abonneren voor Delhaize Delivery+. Met Delhaize Delivery+ kan je onbeperkt veel laten leveren en ben je zeker van je persoonlijk leveringsmoment. Wanneer je voor minimum €120 besteld dan krijg je gratis producten. 

Je kan je bestelling thuis laten leveren maar je kan ook gebruik maken van Delhaize collect. Bij het gebruik maken van Delhaize collect, betaal je €2,95 voor de afhaling. Afhalen kan gratis bij een aankoop vanaf €150. Je kan je bestelling heel de dag afhalen tijdens de Delhaize openingsuren van de Delhaize winkel waar je wil afhalen. Je kan gebruik maken van een gratis afhaling, wanneer je een producten besteld die behoren tot producten van de week. Het is mogelijk om bij Delhaize te betalen met cash, Mastercard en Maestro.

Delhaize contact

Delhaize contact zorgt voor verschillende mogelijkheden om hun te contacteren. Zo is het mogelijk om via Delhaize online het contactformulier in te vullen. Delhaize contact kan eveneens gecontacteerd worden via het gratis nummer 0800 95 713. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 21:00, zaterdag van 08:00 - 18:00 en zondag van 08:00 - 13:00. Ook is het mogelijk om te chatten met Delhaize contact. Dit kan vanaf maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 20:00. Op Delhaize online vind je een veelgestelde vragen sectie, op die manier kan je snel zoeken naar een antwoord op je vraag. Daarnaast is het mogelijk om medewerkers aan te spreken in een van de Delhaize winkels. Dit kan uiteraard enkel tijdens de Delhaize openingsuren van de Delhaize winkels. Je kan Delhaize winkels in jouw buurt zoeken via de winkelzoeker die je vindt op Delhaize online. Hierbij worden ook steeds de Delhaize openingsuren weergegeven. Zo heb je bijvoorbeeld Delhaize Lochristi. De Delhaize openingsuren van Delhaize Lochristi zijn als volgt.

 • Maandag: 11:00 - 19:00
 • Dinsdag: 08:00 - 19:00
 • Woensdag: 08:00 - 19:00
 • Donderdag: 08:00 - 19:00
 • Vrijdag: 08:00 - 19:00
 • Zaterdag: 08:00 - 18:30
 • Zondag: 08:00 - 12:00

Dit zijn uiteraard enkel de Delhaize openingsuren van Delhaize Lochristi. De Delhaize openingsuren kunnen wisselen van winkel tot winkel, het is dus aangeraden om steeds de Delhaize openingsuren van de winkel in jouw buurt te zoeken. Ook vind je via de winkelzoeker de verschillende contactgegevens van de specifieke Delhaize winkels. Tot slot is het mogelijk om Delhaize te bereiken via hun sociale media.

 • Facebook: https://www.facebook.com/Delhaize
 • Instagram: https://www.instagram.com/delhaizebelgium/
 • YouTube: https://www.youtube.com/user/delhaizebelgium
 • LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/delhaize-belgium/mycompany/
 • Pinterest: https://www.pinterest.com/delhaizebelgium/_created/

Andere winkels

Heb je alle folders van de winkel van Delhaize gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

5 Schlüsselschritte zum Aufbau einer perfekten Capsule-Garderobe!

Was ist eigentlich eine Capsule-Garderobe? Es handelt sich um eine vereinfachte Sammlung von Kleidungsstücken, die es Ihnen ermöglicht, mit weniger…

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

Nicht verschwenden von Lebensmitteln zu Hause: 5 einfache Schritte zur effizienten Nutzung von Nahrungsmitteln

In der heutigen Zeit ist es wichtig, nicht nur die Ausgaben im Auge zu behalten, sondern auch verantwortungsbewusst mit Lebensmitteln im Haushalt…

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Wie man nach dem Winter wieder in Form kommt?

Nach einer Winterperiode voller Gemütlichkeit ist es Zeit, Körper und Geist wieder zu aktivieren.

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Wie kann man seine Neujahrsvorsätze erfüllen?

Der Beginn des neuen Jahres ist eine ausgezeichnete Gelegenheit zur Selbstreflexion und persönlichen Weiterentwicklung. Wenn Sie Ihre…