Bio-Planet

Bio-Planet

Bio-Planet

08.11. – 05.12.2023

Bekijk de brochure
Bio-Planet

Bio-Planet

11.10. – 07.11.2023

Bekijk de brochure
Bio-Planet

Bio-Planet

13.09. – 10.10.2023

Bekijk de brochure
Bio-Planet

Bio-Planet

13.09. – 10.10.2023

Bekijk de brochure
Bio-Planet

Bio-Planet

16.08. – 12.09.2023

Bekijk de brochure

Vervallen folders Bio-Planet »

De Belgische supermarkt Bio-Planet is een biologische supermarkt die een grote verscheidenheid aan biologische producten verkoopt. Bio-Planet heeft een ruime keuze aan biologische levensmiddelen, waaronder fruit, groenten, zuivel, en vlees. Bio-Planet verkoopt ook biologische huishoudartikelen, waaronder schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, en kookgerei.

Geschiedenis van Bio-Planet

https://pixnio.com/free-images/2017/10/31/2017-10-31-11-06-37-550x363.jpg

Bio-planet is een in België gevestigde biologische supermarktketen. De keten is opgericht in 1984 en heeft zich sindsdien uitgebreid tot meer dan 25 winkels in het hele land. Bio-planet is gespecialiseerd in biologische levensmiddelen en kruidenierswaren, en biedt een ruime keuze aan biologische produkten, vlees, en zuivelprodukten. De keten is vooral bekend om zijn selectie van biologisch brood en bakkerijproducten, en zijn biologische wijn- en kaasselectie. Zij maken nu deel uit van de Colruyt Groep.

Welke producten verkoopt de biosupermarkt Bio-Planet

De Belgische supermarktketen Bio-planet biedt 6000 producten aan, zoals verse biologische groenten en fruit, vlees en groenten, brood en broodbeleg, ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten, en ook een aanbod voor mensen met intoleranties. Alle producten zijn onafhankelijk gecontroleerd en hebben een Bio-label. Bio-planet is een duurzaam bedrijf dat tracht bij te dragen tot een milieuvriendelijker samenleving.

De Belgische supermarktketen Bio-planet streeft ernaar een duurzaam assortiment aan te bieden dat bestaat uit zo zuiver mogelijke producten uit de biologische landbouw, zonder chemicaliën of genetisch gemodificeerde organismen. Dierenwelzijn is ook erg belangrijk voor het bedrijf, dat zoveel mogelijk lokale Belgische producten in voorraad heeft.

De website van Bio-Planet

Indien u op zoek bent naar mooie promoties bij Bio-Planet moet u niet verder zoeken dan de Bio-Planet website. Hier vindt u namelijk een mooi overzicht van alle beschikbare promoties en producten. Ook biedt Bio-Planet recepten aan. Zij willen hun klanten inspireren met heerlijke recepten, en daarom hebben zij een blog met verhalen van zowel klanten als boeren en een hele hoop lekkere recepten. In deze blog zullen zij recepten delen met ingrediënten die u bij Bio-Planet kunt vinden, en ook tips over hoe u ze kunt maken.

Deze blog is een geweldige manier om ideeën op te doen voor recepten die u thuis kunt maken, of om ingrediënten te gebruiken die u normaal misschien niet gebruikt. Bio-Planet wil dat hun klanten de best mogelijke ervaring hebben, dus bieden zij goede prijzen op hun producten, en hebben zij ook een klantenkaart waarmee u punten kunt verdienen die u kunt gebruiken om korting te krijgen op uw volgende aankoop.

Collect-and-go

Bio-Planet levert momenteel niet aan huis. Niet enkel heeft dit te maken met het feit dat levering aan huis heel wat infrastructuur en kosten vraagt, maar ook met het feit dat levering aan huis niet bepaald milieuvriendelijk is. Met collect-and-go kunt u zelf met de fiets of bakfiets uw inkopen bij een Collect and Go winkel ophalen.

Hoe ziet de toekomst van Bio-Planet eruit?

Hoewel volledig Bio shoppen nog steeds erg niche is, heeft de bio-levensstijl de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. We nemen dan ook aan dat Bio-Planet in the komende haren enkele nieuwe winkels zal kunnen openen en meer Bio-Planet producten ook voor handen zullen zijn in de winkels van partner-supermarkt Colruyt.


Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Bio-Planet gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Technologie: Ein Blick in die Zukunft

Technologie: Ein Blick in die Zukunft

Technologischer Fortschritt ist ein ständiger Antrieb in der menschlichen Entwicklung. Er verbessert unsere Lebensqualität, verändert die Art und…

Wie bereitet man sich auf den Herbst vor?

Wie bereitet man sich auf den Herbst vor?

Sich auf den Herbst vorzubereiten kann ein angenehmer Prozess sein und ermöglicht es uns, die Schönheit dieser Jahreszeit zu genießen.

Online-Shopping: Bequem, Vorteilhaft und Modern

Online-Shopping: Bequem, Vorteilhaft und Modern

Mit der Entwicklung des Internets ist das Einkaufen viel einfacher und zugänglicher geworden. Das Online-Shopping bietet viele Vorteile, die immer…

5 Wege, sich nach einem anstrengenden Tag zu entspannen

5 Wege, sich nach einem anstrengenden Tag zu entspannen

Manchmal scheint das Leben ein endloser Kreislauf von Verpflichtungen und Stress zu sein. Doch nach einem anstrengenden Tag haben Sie sich eine…