Folders | Hypermarkten en supermarkten | Bio-Planet

Bio-Planet

Bio-Planet

19.06. – 16.07.2024

Bekijk de brochure
Bio-Planet

22.05. – 18.06.2024

Bekijk de brochure
Bio-Planet

24.04. – 21.05.2024

Bekijk de brochure
Bio-Planet

27.03. – 23.04.2024

Bekijk de brochure

Verlopen Bio-Planet folders »

De Belgische supermarkt Bio-Planet is een biologische supermarkt die een grote verscheidenheid aan biologische producten verkoopt. Bio-Planet heeft een ruime keuze aan biologische levensmiddelen, waaronder fruit, groenten, zuivel, en vlees. Bio-Planet verkoopt ook biologische huishoudartikelen, waaronder schoonmaakmiddelen, wasmiddelen, en kookgerei.

Geschiedenis van Bio-Planet

https://pixnio.com/free-images/2017/10/31/2017-10-31-11-06-37-550x363.jpg

Bio-planet is een in België gevestigde biologische supermarktketen. De keten is opgericht in 1984 en heeft zich sindsdien uitgebreid tot meer dan 25 winkels in het hele land. Bio-planet is gespecialiseerd in biologische levensmiddelen en kruidenierswaren, en biedt een ruime keuze aan biologische produkten, vlees, en zuivelprodukten. De keten is vooral bekend om zijn selectie van biologisch brood en bakkerijproducten, en zijn biologische wijn- en kaasselectie. Zij maken nu deel uit van de Colruyt Groep.

Welke producten verkoopt de biosupermarkt Bio-Planet

De Belgische supermarktketen Bio-planet biedt 6000 producten aan, zoals verse biologische groenten en fruit, vlees en groenten, brood en broodbeleg, ecologische verzorgings- en schoonmaakproducten, en ook een aanbod voor mensen met intoleranties. Alle producten zijn onafhankelijk gecontroleerd en hebben een Bio-label. Bio-planet is een duurzaam bedrijf dat tracht bij te dragen tot een milieuvriendelijker samenleving.

De Belgische supermarktketen Bio-planet streeft ernaar een duurzaam assortiment aan te bieden dat bestaat uit zo zuiver mogelijke producten uit de biologische landbouw, zonder chemicaliën of genetisch gemodificeerde organismen. Dierenwelzijn is ook erg belangrijk voor het bedrijf, dat zoveel mogelijk lokale Belgische producten in voorraad heeft.

De website van Bio-Planet

Indien u op zoek bent naar mooie promoties bij Bio-Planet moet u niet verder zoeken dan de Bio-Planet website. Hier vindt u namelijk een mooi overzicht van alle beschikbare promoties en producten. Ook biedt Bio-Planet recepten aan. Zij willen hun klanten inspireren met heerlijke recepten, en daarom hebben zij een blog met verhalen van zowel klanten als boeren en een hele hoop lekkere recepten. In deze blog zullen zij recepten delen met ingrediënten die u bij Bio-Planet kunt vinden, en ook tips over hoe u ze kunt maken.

Deze blog is een geweldige manier om ideeën op te doen voor recepten die u thuis kunt maken, of om ingrediënten te gebruiken die u normaal misschien niet gebruikt. Bio-Planet wil dat hun klanten de best mogelijke ervaring hebben, dus bieden zij goede prijzen op hun producten, en hebben zij ook een klantenkaart waarmee u punten kunt verdienen die u kunt gebruiken om korting te krijgen op uw volgende aankoop.

Collect-and-go

Bio-Planet levert momenteel niet aan huis. Niet enkel heeft dit te maken met het feit dat levering aan huis heel wat infrastructuur en kosten vraagt, maar ook met het feit dat levering aan huis niet bepaald milieuvriendelijk is. Met collect-and-go kunt u zelf met de fiets of bakfiets uw inkopen bij een Collect and Go winkel ophalen.

Hoe ziet de toekomst van Bio-Planet eruit?

Hoewel volledig Bio shoppen nog steeds erg niche is, heeft de bio-levensstijl de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen. We nemen dan ook aan dat Bio-Planet in the komende haren enkele nieuwe winkels zal kunnen openen en meer Bio-Planet producten ook voor handen zullen zijn in de winkels van partner-supermarkt Colruyt.


Andere winkels

Heb je alle folders van de winkel van Bio-Planet gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie folders en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Huisgemaakte ijsjes en ijslolly's: Hoe maak je ze zelf

Huisgemaakte ijsjes en ijslolly's: Hoe maak je ze zelf

De zomer is in volle gang en daarmee komt de behoefte aan verfrissende lekkernijen om de warme dagen door te komen. Er is niets beter dan te genieten…

Voorbereiding op de zomervakantie: Wat te kopen voor vertrek

Voorbereiding op de zomervakantie: Wat te kopen voor vertrek

De zomer is in volle gang en de vakantie staat voor de deur. Voordat je op pad gaat voor avontuur, ontspanning of nieuwe ervaringen, is het…

Barbecue Seizoen: Welk Vlees en Groenten Te Kopen Voor de Perfecte BBQ

Barbecue Seizoen: Welk Vlees en Groenten Te Kopen Voor de Perfecte BBQ

De zomer is de ideale tijd voor barbecueën. Zonnige dagen en warme avonden nodigen uit om buiten te genieten van eten met familie en vrienden. Voor…

Frühlingsaktivitäten

Frühlingsaktivitäten

Die Frühlingszeit bringt neue Energie und Lust, die Welt um uns herum zu entdecken. Mit wärmeren Tagen öffnen sich die Türen zu einer Vielzahl von…