Eldi

Eldi

Eldi

13.11. – 30.11.2023

Bekijk de brochure
Eldi

Eldi

01.11. – 12.11.2023

Bekijk de brochure
Eldi

Eldi

01.10. – 31.10.2023

Bekijk de brochure
Eldi

Eldi

01.09. – 30.09.2023

Bekijk de brochure
Eldi

Eldi

01.08. – 31.08.2023

Bekijk de brochure

Vervallen folders Eldi »

De Belgische elektronicawinkel Eldi is een one-stop-shop voor al uw elektronicabehoeften. Van TV's en laptops tot spelconsoles en audio-apparatuur, Eldi heeft alles wat u nodig hebt om uw home-entertainmentsysteem aan de praat te krijgen.

Naast het ruime assortiment elektronica heeft Eldi ook een deskundig personeel dat u altijd graag helpt. Als u niet zeker weet welk elektronicaproduct u moet kopen, kan het personeel u de beste optie voor uw behoeften aanbevelen.

https://www.freepik.com/free-photo/indian-woman-doing-laundry_2765993.htm#query=washing%20machine&position=0&from_view=search

Welke producten verkoopt Eldi

Eldi staat bekend om zijn betaalbare prijzen, en zijn selectie van elektrisch en witgoed is daarop geen uitzondering. Naast TV's verkoopt Eldi een grote verscheidenheid aan elektrische apparaten, waaronder toestellen voor de keuken, de badkamer, en de home cinema.

De sectie foto- en videoapparatuur van Eldi is ook uitgebreid. U vindt er camera's, lenzen, en fotobewerkingssoftware, maar ook videocamera's en camcorders. Als u in de markt bent voor een nieuwe camera, heeft Eldi een ruime keuze, waaronder DSLR's, mirrorless camera's, en compactcamera's.

Als u op zoek bent naar een nieuw witgoedtoestel, kunt u bij Eldi terecht. U vindt er alles van ovens tot wasmachines en drogers. Naast witgoed verkoopt Eldi ook een grote verscheidenheid aan verzorgingsproducten, zoals stijltangen, krultangen en scheerapparaten.

Friac, het huismerk van Eldi

De Belgische elektronicaketen Eldi heeft ook een huismerk: friac. Dit merk is ontworpen om goede kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

De apparaten van friac worden vaak vergeleken met die van bekende merken als Bosch, Siemens, en Whirlpool. Dit komt doordat friac apparaten gebaseerd zijn op bestaande technologieën en toestellen, en vaak in dezelfde fabrieken gemaakt worden en op dezelfde productielijnen geassembleerd worden als die van bekende merken. Dit betekent dat friac apparaten vaak dezelfde kwaliteit bieden tegen een veel lagere prijs.

5 Jaar gratis garantie met Eldi

Wanneer u een elektrisch apparaat bij Eldi koopt, kunt u genieten van maar liefst 5 jaar garantie op bepaalde grote merken toestellen, waaronder Bosch, Siemens, en AEG. Dit is een verlenging van 3 jaar bovenop de 2 jaar wettelijke garantie die Eldi biedt. Dit is een geweldig aanbod voor consumenten en klanten, en het helpt om ervoor te zorgen dat uw elektrische apparatuur betrouwbaar is en lang meegaat.

https://www.freepik.com/free-photo/girl-checking-laptop-product-showcase-shop_13461075.htm#query=Electronics%20store&position=4&from_view=search

Dienst na verkoop van Eldi

Eldi maakt het u gemakkelijk om technische ondersteuning voor uw toestel te krijgen. Zij hebben namelijk een eigen professionele dienst-na-verkoop die u kan helpen met technisch advies, reserve-onderdelen of een reparatie.

Wanneer uw product binnen de garantieperiode valt is deze service compleet gratis. Ook wanneer uw toestel niet binnen de garantieperiode valt kunt u bij Eldi tegen betaling terecht.

Hoe ziet de toekomst van de Belgische winkelketen Eldi eruit

Eldi is een Belgische winkelketen die al meer dan 50 jaar bestaat. Het bedrijf heeft een grote verscheidenheid aan producten en een trouwe klantenkring. Eldi is van plan om in de toekomst te blijven groeien en zijn activiteiten uit te breiden. Het bedrijf richt zich op het uitbreiden van zijn bereik naar nieuwe markten en het verbeteren van zijn klantenservice. Eldi is ook bezig zijn produktlijn uit te breiden met meer luxeartikelen.

Andere winkels

Heb je alle flyers van de winkel van Eldi gezien? Je kan altijd nog speciale aanbiedingen vinden van andere winkels. Dit door te klikken op het logo van één van de winkels die onderaan staan aangegeven. Als je dit doet, dan zie je al hun promotie flyers en aanbiedingen.

Nieuwste artikelen

Technologie: Ein Blick in die Zukunft

Technologie: Ein Blick in die Zukunft

Technologischer Fortschritt ist ein ständiger Antrieb in der menschlichen Entwicklung. Er verbessert unsere Lebensqualität, verändert die Art und…

Wie bereitet man sich auf den Herbst vor?

Wie bereitet man sich auf den Herbst vor?

Sich auf den Herbst vorzubereiten kann ein angenehmer Prozess sein und ermöglicht es uns, die Schönheit dieser Jahreszeit zu genießen.

Online-Shopping: Bequem, Vorteilhaft und Modern

Online-Shopping: Bequem, Vorteilhaft und Modern

Mit der Entwicklung des Internets ist das Einkaufen viel einfacher und zugänglicher geworden. Das Online-Shopping bietet viele Vorteile, die immer…

5 Wege, sich nach einem anstrengenden Tag zu entspannen

5 Wege, sich nach einem anstrengenden Tag zu entspannen

Manchmal scheint das Leben ein endloser Kreislauf von Verpflichtungen und Stress zu sein. Doch nach einem anstrengenden Tag haben Sie sich eine…